Skip to content

Graafwerkzaamheden

Niks Infra beschikt over gespecialiseerde teams voor graafwerkzaamheden en kan hierbij tevens de bestrating (opnieuw) aanleggen. Onze moderne machines zijn inzetbaar in ruimten van elke omvang.

Gekwalificeerde teams voor graafwerkzaamheden

Ook voor graafwerkzaamheden gaat Niks Infra geen uitdaging uit de weg. Zowel voor gecompliceerde projecten in de buurt van bestaande leidingen en infrastructuren als voor eenvoudige grondwerkzaamheden beschikken wij over gekwalificeerde teams. Met moderne machines voeren wij alle mogelijke vormen van het werk uit in grote of kleinere ruimtes, maar desnoods ook in smalle doorgangen.

Graafwerkzaamheden snel, veilig en efficiënt door jarenlange ervaring

Onze specialisten in graafwerk en bestrating weten door hun jarenlange ervaring precies welke stappen zij moeten zetten om u snel, veilig en efficiënt van dienst te zijn. De grondwerkers en stratenmakers zorgen ervoor dat kabelsleuven na het plaatsen van kabels of leidingen op de juiste wijze worden verdicht en eventueel bestraat. Zoals vastgelegd in de Wibon-wet houden wij ons daarbij strikt aan de regelgeving rond bovengrondse en ondergrondse netten en netwerken.

Niks Infra beschikt over een ruim assortiment van machines voor het uitvoeren van graafwerkzaamheden. Daarmee voeren wij tal van soorten grond- en straatwerk snel, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig uit. Onze werkwijze past uitstekend in zowel grote projecten voor bijvoorbeeld het aanleggen van kabels en leidingen, maar ook voor kleinere particuliere opdrachten.

Ontzorgen met Klic-melding

Om u ook te ontzorgen in regelgeving rond graafwerkzaamheden en bestrating, doen wij voor u de melding bij het Kabels Leidingen Informatie Centrum (KLIC). Deze wettelijk verplichte melding bij het Kadaster verkleint de kans op graafschade en gevaarlijke situaties, omdat de netbeheerders vóór de graafwerkzaamheden alle informatie geven over de ligging van kabels, leidingen en riolering. Mocht een project pas op later datum beginnen, kunnen wij ook een oriëntatieverzoek bij het kadaster doen om de ondergrondse infrastructuur op voorhand in kaart te brengen.

Zo gaan wij te werk bij graafwerkzaamheden en bestratingen

wij inventariseren uw aanvraag voor de uit te voeren grondwerkzaamheden. We onderzoeken onder meer de samenstelling van de bodem, de exacte ligging van kabels en leidingen, de gewenste materialen voor de bestrating en het tijdsbestek

u ontvangt een heldere offerte waarin we concurrerende tarieven hanteren

wij bereiden het project efficiënt, planmatig en inzichtelijk voor

voor aanvang van het project verzorgen wij een klicmelding

wij zorgen ervoor dat op de locatie de juiste gebiedsinformatie aanwezig is

wij plaatsen de juiste machines op de juiste locaties, houden altijd rekening met de omgeving en zorgen voor een veilige en correcte doorstroming van verkeer

na afloop van het project verwerken wij de revisie

Belangrijk in de aanpak van Niks Infra dat wij alle graafwerkzaamheden en bestratingen in eigen beheer uitvoeren. Daardoor heeft u maar één aanspreekpunt nodig en bent u snel op de hoogte van de voortgang.

Natuurlijk doen wij veel meer dan graafwerkzaamheden, grondverzet en bestratingen. Niks Infra ontzorgt u ook in horizontaal gestuurd boren (HDD), de aanleg van complete kabel- en leidingentracé’s, of engineering en digitaal inmeten.

Lees meer over

Back To Top