Skip to content

Vakkundig in zorgvuldige engineering en digitaal inmeten

Engineering en digitaal inmeten is een vak apart. Niks Infra beschikt over een enthousiast en vakkundig team dat oplossingsgericht is ingesteld en graag samen met de opdrachtgever mee wil denken om tot het optimale resultaat te komen.

Gespecialiseerde inzichten in engineering en digitaal inmeten

Er komt veel kijken bij gestuurde boringen, de aanleg van kabel- en leidingentracé’s, graafwerkzaamheden en bestratingen. Het vergt niet alleen gespecialiseerde engineering en digitaal inmeten, maar ook inzicht in de technische aspecten van projecten, milieu en regelgeving. Niks Infra heeft de experts in huis die zorgen voor efficiënte, zorgvuldige ontwerpen op maat. De engineers van Niks Infra hebben ruime ervaring in het maken van de beste materiaalkeuzes en uitvoeringsmethode.

Dit is onze aanpak voor gestuurde boringen

Horizontaal gestuurde boringen zijn dé oplossing om kabels en leidingen aan te leggen zonder overlast voor de omgeving. Vaak is het niet mogelijk om te graven omdat zich obstakels in het tracé bevinden. Denk hierbij aan bomen, watergangen, wegen, funderingen of bestaande kabels en leidingen. Een gestuurde boring biedt in deze gevallen uitkomst! Niks Infra is hierin uw ideale partner. Met ons jonge en breed toepasbare materieel boren wij ondergronds over elke afstand.

Hoe complex een boorproject ook is, met onze jarenlange ervaring en gedreven vakmensen vinden wij samen met u de beste oplossing. Aan de hand van een gedetailleerd projectplan begeleidt Niks Infra u door het proces, van voorbereiding tot oplevering.

Geavanceerde gps-apparatuur voor digitaal inmeten

Ook beschikken wij over geavanceerde gps-apparatuur waarmee wij een tracé en de benodigde gestuurde boringen nauwkeurig digitaal kunnen inmeten. Een betrouwbare meting is noodzakelijk om de uitgangspunten voor aanpassingen van de infrastructuur vast te leggen. Een paar voorbeelden uit onze dagelijks praktijk waarin wij digitaal inmeten, zijn:

Het maatvoeren van grondwerk

Uitvoeren van hoogtemeting

Inmeten t.b.v. ontwerp/engineering

Revisietekeningen

De positionering van boven- en ondergrondse infrastructuren

Grondige engineering bij elk projectplan

Grondige en op maat gemaakte engineering is nodig om niet alleen een gedetailleerd projectplan te kunnen opstellen, maar ook om u te adviseren over mogelijke alternatieven in de technische uitvoering. Zeker wanneer een lokale of regionale vergunning nodig is bij het uitvoeren van gestuurde boringen of het aanleggen van kabels en leidingen.

Tot de taken binnen engineering door Niks Infra horen onder andere het maken van inventarisatierapporten en het maken van schetsen en definitieve werktekeningen en berekeningen aan de hand van onder andere sonderingsgegevens. Omdat wij u van begin tot eind nauw betrekken bij het project, kan er snel en efficiënt worden ingespeeld op wensen, eisen en veranderingen in een plan.

Digitaal inmeten met gps-apparatuur en engineering zijn essentiële onderdelen van alle activiteiten van Niks Infra. Het garandeert dat wij u de allerbeste kwaliteit kunnen bieden, omdat een project bij ons van A tot en met Z onder controle is.

Lees meer over

Back To Top